Rock-n-Sake Lafayette

Rock-n-Sake Lafayette

Renovations to Rock-n-Sake’s Lafayette location was coordinated by DNA Workshop and done in a similar manner to the Baton Rouge location. The ceiling appears as a sinuous fluid movement; like looking at the surface of a pond from underneath. Like the ceiling addition at the Baton Rouge location, the installation was fabricated using a CNC mill for maximum accuracy and precision. DNA Workshop’s augmentation of the previously existing building also includes outdoor seating and a sushi bar.

IMG_3277_78_79_80_81_82_tonemapped.jpg
1.jpg
IMG_3256_7_8_tonemapped.jpg
IMG_3274_5_6_Default.jpg
IMG_3283_4_5_tonemapped.jpg
IMG_3268_69_70_Default-Edit.jpg
IMG_3214_5_6_7_8_9_tonemapped.jpg
IMG_3169_70_71_72_73_74_tonemapped.jpg
concept collage.jpg
Rhino.jpg
Drawing1 Model (1).jpg